Paragraf 108 botilbud finder du lige her

Den selvejende institution, Enggården, er et bosted og botilbud til psykisk syge unge og voksne, som har behov for et socialpædagogisk opholdssted. Vi er godkendt til at modtage beboere jævnfør Servicelovens paragraf 108. Vores bosted er beliggende i Løkken, hvor vi tilbyder hjælp til alle fra Nordjylland og resten af Jylland.

Vi er et professionelt og socialpædagogisk opholdssted med mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder en struktureret og aktiv hverdag i hjemlige rammer og naturskønne områder til alle unge og voksne, der har behov for det.

Hvad er paragraf 108?

Paragraf 108 i Serviceloven minder meget om paragraf 107. Forskellen ligger dog i, at der ikke skal tilbydes et midlertidigt ophold, men et varigt ophold. Denne bestemmelse træder i kraft, når der er behov for mere omfattende hjælp, som er nødvendig på daglig basis.

Uanset om du ønsker at benytte dig af paragraf 107 eller paragraf 108, kan vi hos Bostedet Enggården være det bosted, du har brug for.

Som paragraf 108 botilbud kan du være sikker på, at vi tilbyder de rette forudsætninger for et godt ophold til den individuelle.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores paragraf 108 botilbud, som blandt andet indeholder underretningspligt? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon:

Kontoret: 98 88 98 01

Personalerummet: 98 88 98 02

Beboertelefon: 98 88 98 09

Eller på e-mail til henrik@bostedetenggaarden.dk eller jess@bostedetenggaarden.dk​, så vender vi straks tilbage.

Fø​lg Bostedet Enggården ​på Facebook​​

star

"Min søn har. boet på Enggården i 17 1/2 år, og jeg har altid haft god kontakt til.stedet. Hvis jeg skal fremhæve noget frem for andet, bliver det den aktive dagligdag. Hver dag er der et arbejde, som skal udføres, så man har en pligt. Beboerne får også mange oplevelser sammen med perrsonalet så som kanoture på Uggerløse å, fisketure, Fårup Sommerland, bad og gåture på stranden, ud at se en strandet hval, årlig ferietur til.Thailand og m m mere. ET GODT STED - ET TRYGT STED"​

Bodil Maling

Skriv til os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores os, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Den selvejende institution Enggården​

​Pilgårdsvej 104, ​Vrensted, ​9480 Løkken

Få rutevejledning

​​Kontoret:

​​98 88 98 01

Personalerummet:

98 88 98 02