Paragraf 107 institution

Hos Bostedet Enggården er vi en paragraf 107 institution, da vi tilbyder et midlertidigt ophold for personer med fysisk og psykisk besvær. Vi er beliggende i Løkken, men har voksne og unge fra Nordjylland og andre byer i Jylland.

Som institution med tilbud til unge og voksne i alle aldre med mentale og fysiske problemer er det vigtigt for os at skabe nogle trygge rammer. Derfor har vi et fagligt veluddannet personale, der er trænet i at håndtere de situationer, der end må forekomme, samt vi har nogle prægtige rammer i flot natur.

Det midlertidige ophold - paragraf 107

Serviceloven paragraf 107, der er til midlertidige ophold, er en opholdstype, som vi som tilbud har udformet med afsæt i forskellige typer behov.

Forstået på den måde at man ikke har samme udfordringer, når man har henholdsvis psykiske og fysiske besvær.

Vi har altid fokus på det enkelte individ og gør alt, vi kan for at møde alle i øjenhøjde og skabe den bedst mulige dialog og ikke mindst oplevelser for den unge eller voksne. Det er faste rutiner og tryghed, der baner vejen for de bedst mulige resultater, og dem praktiserer vi hver eneste dag.

​Kontakt os, hvis du vil vide mere

​Vil du vide mere om, hvad vi er for en paragraf 107 institution, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 88 98 01 eller på mail til henrik@bostedetenggaarden.dk eller jess@bostedetenggaarden.dk​

Fø​lg Bostedet Enggården ​på Facebook​​

star

"Min søn har. boet på Enggården i 17 1/2 år, og jeg har altid haft god kontakt til.stedet. Hvis jeg skal fremhæve noget frem for andet, bliver det den aktive dagligdag. Hver dag er der et arbejde, som skal udføres, så man har en pligt. Beboerne får også mange oplevelser sammen med perrsonalet så som kanoture på Uggerløse å, fisketure, Fårup Sommerland, bad og gåture på stranden, ud at se en strandet hval, årlig ferietur til.Thailand og m m mere. ET GODT STED - ET TRYGT STED"​

Bodil Maling

Skriv til os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores os, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Den selvejende institution Enggården​

​Pilgårdsvej 104, ​Vrensted, ​9480 Løkken

Få rutevejledning

​​Kontoret:

​​98 88 98 01

Personalerummet:

98 88 98 02