Vi tilbyder​

​På Enggården tilstræber vi at skabe en dagligdag for den enkelte beboer, som giver en tilværelse så tæt på det normale som muligt.

​​

Det betyder, at vi danner rammen om en struktureret og aktiv hverdag i trygge, hjemlige og naturskønne omgivelser, hvor der er plads til forskellighed og individualitet.

​​

Vi tilbyder i denne forbindelse:

  • Et bosted, hvor beboeren udover at have eget værelse, bliver en del af et hjem i rolige og idylliske omgivelser. Et hjem med traditioner, fælles regelsæt og et udviklende fællesskab.
  • En forudsigelig, aktiv og struktureret hverdag med krav om deltagelse i husets faste aktiviteter; såsom aktivering og sport ud fra den individuelle beboers formåen.
  • Årlige ferier til forskellige steder i verden (vi har eksempelvis været i Tyrkiet og Thailand). Her brydes dagligdagen, og vi har mulighed for at møde hinanden i andre omgivelser.
  • Støtte til at udvikle samt bevare kontakten til beboerens netværk.
  • Et velfungerende samarbejde med sagsbehandlere, kriminalforsorg og psykiatere.
  • Robuste og faglige medarbejdere, der yder omsorg, rådgivning og vejledning, så den enkelte beboer bliver i stand til at agere i samvær med andre mennesker, får rum til at tale og blive lyttet til samt rum til at blive hørt og forstået. ​Kort sagt – rum til at være den, man er.​

Kontakt Enggården

Ønsker du yderligere information om Enggården, vores værdier eller hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 98 88 98 01 eller mail til henrik@bostedetenggaarden.dk eller jess@bostedetenggaarden.dk​

​Her ses et tomt beboerværelse

Fø​lg Bostedet Enggården ​på Facebook​​

star

"Min søn har. boet på Enggården i 17 1/2 år, og jeg har altid haft god kontakt til.stedet. Hvis jeg skal fremhæve noget frem for andet, bliver det den aktive dagligdag. Hver dag er der et arbejde, som skal udføres, så man har en pligt. Beboerne får også mange oplevelser sammen med perrsonalet så som kanoture på Uggerløse å, fisketure, Fårup Sommerland, bad og gåture på stranden, ud at se en strandet hval, årlig ferietur til.Thailand og m m mere. ET GODT STED - ET TRYGT STED"​

Bodil Maling

Skriv til os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores os, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Den selvejende institution Enggården​

​Pilgårdsvej 104, ​Vrensted, ​9480 Løkken

Få rutevejledning

​​Kontoret:

​​98 88 98 01

Personalerummet:

98 88 98 02