Dobbeltdiagnoser og andre varige sindslidelser

​Hos Den selvejende institution Enggården tilbyder vi et bosted til personer med dobbeltdiagnoser og andre varige sindslidelser. Vi sørger for at få folk på rette kurs, så hverdagen kan blive så normal som mulig. Dette socialpædagogiske opholdssted ligger i Løkken i Nordjylland, men vi står til rådighed for folk fra hele Jylland.

Selve bostedet består af en firlænget gård, som er indrettet således, at stuehuset rummer ti beboerværelser, køkken, dagligstue samt spisestue. Det er vigtigt for os, at omgivelserne og rammerne er trygge for alle beboere.

Kompetente medarbejdere til personer med dobbeltdiagnoser

​​Vi er især kompetente til at hjælpe folk med dobbeltdiagnoser, som har svært ved at fungere i en normal hverdag. Her tilbyder vi professionel hjælp til at strukturere hverdagen på en måde, som passer til den enkeltes ønsker og behov.

​Som botilbud lægger vi vægt på det hele menneske, hvor vi altid forsøger at tilgodese den enkeltes behov bedst muligt. Derudover har vi et stort fokus på udvikling samt faste mønstre. Vi tilbyder eksempelvis en række aktiviteter og praktiske opgaver, som har til formål at pleje og højne den individuelle trivsel.

Kontakt os for yderligere spørgsmål

​Har du yderligere spørgsmål til dette tilbud, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er altid åbne for at tage en uforpligtende snak. Vi kan kontaktes på følgende telefonnumre:

Kontoret: ​​98 88 98 01

Personalerummet: 98 88 98 02

Beboertelefon: 98 88 98 09​

Eller du kan sende en mail til bostedet.enggaarden@mail.dk.

Kontakt

Den selvejende institution Enggården​

​Pilgårdsvej 104, ​Vrensted, ​9480 Løkken

Få rutevejledning

​Kontoret:

​​98 88 98 01

Personalerummet:

98 88 98 02

​​

Beboertelefon:

98 88 98 09​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt